18 Ağustos 2016 Perşembe

Kursoft bayisi

"SIFIR YATIRIM YÜKSEK KAR MARJLARI"
Teknoloji ürünlerini tüketiciye satmak amacıyla kurulmuş ve yazılım bölümünde teknik personele haiz ürünlerimizin satış,servis hizmetlerini vermeye yetkin şirketler Kursoft bayisi olabilir.
Kursoft bayisi olarak hiç bir yatırım yapmaksızın sürekli gelişen teknolojinin en büyük gereksinimlerinden birisi olan yazılım sektörüne merhaba diyebilirsiniz. Ayrıca Kursoft bayilierine tanınan bir çok ayrılacak ve kampanya dan yararlanabilirsiniz.
Geniş ürün yelpazemiz ve hergün gelişen yazılımsal ve donanımsal alt yapımız ile her sektöre hitap eden yazılım ve çözümlerlerle 2010'dan beri sizlerleyiz.
Gerek bayilerimize gerekse Kursoft ürünlerini kullanan firmalara sunduğumuz avantajlar ile bir çok işletmemin gereksinimlerine profesyonel çözümler üreten Kursoft firması satış öncesi ve satış sonrası desteği ve koşulsuz eğitim ve kolay kullanım mantalitesi ile ürünlerini geliştirmektedir.
Bayilerine son 2 yılda toplam 6 araç veren Kursoft firması olarak, bu alanda tek firma olma gururunu yaşıyoruz.
%100 yerli sermaye ile kurulan firmamız bayilerini her alanda desteklemektedir, sizde Kursoft bayisi olarak bu farklı bizimle yaşayabilirsiniz.
Hiç bir çözüm ortağına bağlı kalmaksızın tüm ürünlerini kendi bünyesinde üreten firmamız bayilerimize destek, eğitim ve satış evrelerinde koşulsuz destek vermektedir.
*Kursoft bayilik onayı sonrası ücretsiz lisans hakkına sahip olursunuz*
"NASIL KURSOFT BAYİSİ OLURUM?"
Şartlar;

  • Bilişim sektöründe faaliyet gösteren bir firma olması,
  • Sabit iş yeri ikametgâhının olması,
  • Kursoft'un belirlediği bayi giriş paketini satın alması.


  • Kursoft bayisi olmak çok kolay!, Yazılım ve Bilişim sektöründe faaliyet tüm firmalar Kursoft bayisi olarak bu eşsiz imkanlardan yararlanmaktadır. Bu bağlantıdaki bayi başvuru formundan bize ulaşmanız yeterli olacaktır.

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder